Снимка: БулфотоВъпреки, че протестът не постигна официално публикуваните си цели, за

...
Снимка: БулфотоВъпреки, че протестът не постигна официално публикуваните си цели, за
Коментари Харесай

Бабикян: За 18 дни протестите промениха много неща. Изчезна страхът у хората. Гражданите видяха, че могат да отстояват правата си

Снимка: Булфото

Въпреки, че митингът не реализира публично оповестените си цели,  за миналите 18 дни се трансформираха доста неща. Изчезна страхът у хората.  Гражданите видяха, че могат да отстояват правата си.

Това разяснява пред БНР Арман Бабикян, PR експерт и един от най-активните лица на митингите, написа actualno.com.

Освен на равнището на душeвността и пасивността,  достижение се регистрира и във връзка с гражданското усещане на законността, демокрацията и свободата  (на словото). Гражданите осъзнаха, че тези полезности нямат ляв и десен прочит, а имат връзка с устройството и устоите на страната.

По улиците и площадите излизат хора с най-различни политически визии, " те съумяха за миг да стъпчат своите персонални разбирания в името на това, да се изправят темелите на демокрацията.

Идват доста младежи, учещи в чужбина и в България.  Те като че ли претърпяват своя дребен 10 ноември.  На митинга те осъзнават, че властта произтича от жителите, а не противоположното.

Младите хора желаят живота си, желаят фантазиите си, упорстват за опцията да живеят в България без да се срамят.

След 4 министерски промени никой няма желание да се успокои. За толкоз години всички схванаха, че  правителството – това е Бойко Борисов,  допълни Бабикян.

Досега са заменени повече от 30 министри, нищо няма да се промени и в този момент. Това е еднолична власт на Бойко Борисов. Останалите прислужват или си угаждат – съгласно позициите си.

На въпроса какво следва, Бабикян отговори нагледно:

Когато някой е присъединил котлона на 4, предлагаме да не чакаме. Предлагаме да дръпнем ръката, а след това ще преценим тази ръка ще рисува ли, ще написа стихове или пък ще счита задания. Това е надарена ръка - ръката на България, и сигурно би трябвало да се отдалечи от котлона.

По мнението му още ще ставаме очевидци на г ражданското непокорство, което има най-разнообразни форми и проявления.  Стачките са прерогатив на синдикатите, само че чака рано или късно и те да застанат на страната на жителите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР